Onze houten horloges en anderen houten producten zijn al prachtig en uniek van zichzelf. Maar wil jij echt je eigen, gepersonaliseerde horloge, vlinderdasje of hertenkop? Dan kan dat!
Perfect geschikt als afstudeercadeau, relatiegeschenk, cadeau voor je liefde, je ouders of gewoon jezelf!

Eigen tekst
Voor slechts €14,99 kun je je aankoop voorzien van een tekst of logo naar wens. Deze wordt door ons, op de achterkant gegraveerd met behulp van lasers.
De gewenste tekst kun je invullen op de pagina van het gewenste horloge. Je kunt daar ook direct kiezen uit 3 soorten lettertypes. Mocht je een speciaal verzoek hebben (met een logo bijvoorbeeld), neem dan eerst contact op met ons.

Relatiegeschenk
Zoek je een duurzaam en uniek relatiegeschenk? Wij leveren ook grote aantallen houten horloges aan organisaties. Een relatiegeschenk, afscheidscadeau, kerstpakket of ter promotie? Wij kunnen een compleet uniek, duurzaam en op maat gemaakt houten horloge leveren, inclusief bedrijfslogo en een op maat gemaakte verpakking.
Dit is al mogelijk vanaf 100 horloges. Tevens kunnen we voor ieder horloge een boom laten planten en ontvang je daarvoor een certificaat van Stichting Trees for All.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via het contactformulier of mail direct naar info@hottot.nl.