Bend

€ 49,99

Eugene

€ 49,99

Bend

€ 49,99

Eugene

€ 49,99

Houten horloges van HOT&TOT
De collectie horloges van HOT&TOT bestaat geheel uit houten horloges en armbanden. Onze producten zijn van eigen design en hebben een sterke verbinding met de natuur, doordat we enkel gebruik maken van natuurlijke materialen. Daarnaast vinden wij dat als je iets neemt van de natuur, je ook iets terug moet geven. Daarom compenseren wij ieder verkocht horloge met een nieuwe boom. In samenwerking met Stichting One Tree Planted planten wij dus voor ieder verkocht houten horloge een boom! Lees hier meer over ons boomplantprogramma. 

Service
Wij houden van de natuur, maar ook van onze klanten. En we willen alleen maar tevreden klanten, dus onze service is uitstekend! Heb je vragen of opmerkingen? Meestal antwoorden wij jouw mailtje nog dezelfde dag, zelfs ’s avonds en in het weekend!

Levering
Niets is zo erg als wachten. Daarom gaan wij direct na ontvangst van jouw bestelling aan de gang om jouw HOT&TOT horloge zo snel mogelijk te versturen. Bestel je op werkdagen vóór 18:00u, dan heb je ‘m meestal de volgende dag al in huis! De meeste pakketjes van ons passen door de brievenbus, dus hiervoor hoef je niet thuis te blijven.

Cadeau
Wil je iemand verrassen met een houten horloge en een persoonlijke boodschap? Bij HOT&TOT kun je gratis, snel en gemakkelijk een persoonlijke pagina toevoegen. De ontvanger van het horloge ontvangt bij het pakketje de unieke url voor deze persoonlijke pagina en is de enige die deze kan zien. Voeg een leuke tekst toe samen met een afbeelding en/of filmpje en klaar is kees!
Mocht het horloge niet naar wens zijn dan mag je deze altijd binnen 14 dagen na levering retourneren en storten wij het bedrag terug zodra het pakje is ontvangen.

Informatie over houten horloges
Onze houten horloges en armbanden worden volledig met de hand gemaakt van hout. Het hout dat voor onze horloges wordt gebruikt komt voor 100% van FSC-gecertificeerde bronnen. Onze fabrikant is volledig FSC-gecertificeerd. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Met verantwoord bosbeheer doelt de FSC op bescherming van het leefgebied van planten en dieren en respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders.
Hout is een prachtig materiaal om mee te werken. Ieder stukje hout is uniek, doordat iedere boom onderhevig is geweest aan natuurlijke invloeden. De knoesten en houtnerven zul je nooit op dezelfde plaats terugvinden. Daardoor is ieder horloge van HOT&TOT uniek. Niemand zal dezelfde hebben! Horloges van hout zijn niet belastend voor het milieu. Sterker nog, als jij een horloge koopt bij HOT&TOT, planten wij er een boom voor terug. Duurzamer kan niet!
Wij gebruiken voornamelijk esdoornhout, olijfhout, walnoothout, sandelhout en zebranohout voor onze horloges. Dit zijn totaal verschillende soorten hout, met ieder haar eigen karakter. Esdoornhout is van nature licht van kleur en staat bijvoorbeeld prachtig op een zongekleurde huid. Horloges van sandelhout zijn meestal donkerder van kleur en zijn erg stijlvol. Onze horloges van zebranohout zijn stoer en ruig doordat je hierop de nerven nog heel goed kunt zien. De walnoothouten horloges hebben een mooie, natuurlijk matte tint, alsof het horloge zo uit het bos komt.
Het mooie van hout is dat het ‘leeft’. Het past zich aan aan je lichaamstemperatuur en is ademend. Je hebt hierdoor dus nooit meer last van een zweterige pols. Daarnaast zijn de horloges superlicht in gewicht! Je hebt echt bijna niet door dat je ‘m om hebt!

Allergie
Sommige mensen hebben een allergie voor metalen en kunnen daardoor veel sieraden en normale horloges niet dragen. Omdat onze houten horloges geen zware chemische stoffen of materialen hebben, is de kans dus klein dat je hier een allergische reactie op krijgt. De horloges hebben slechts een klein stukje metaal op de sluiting van het bandje, dit is RVS (roestvrijstaal) en dit komt in contact met je huid.

Houten horloge online kopen
De gehele collectie houten horloges van HOT&TOT koop je snel, gemakkelijk en veilig via onze webshop. Daarnaast vind je onze horloges langzamerhand in steeds meer fysieke winkels in Nederland, Duitsland en België waar je ze in het echt kunt bekijken en voelen.
Een horloge van hout is een perfect cadeau. Sommige van onze klanten kiezen zelfs voor een houten horloge met gravering in plaats van trouwringen. Ook is het een mooi jubileumgeschenk of duurzaam relatiegeschenk met je eigen logo erop.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via info@hottot.nl of bel 085-0013636.

Volg ons op social media

Klanten aan het woord

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van acties en nieuwe producten!

keurmerk verkoop houten horlogeBomen plantenWinkelkeurmerk verkoop houten horloges
Top