Het ideale huwelijksgeschenk!

Als je gaat trouwen geef je elkaar een trouwring. De Nederlandse traditie van het uitwisselen van trouwringen hebben we geërfd van de Romeinen. Zij gaven elkaar bij het trouwen een ring als officiële belofte van trouw. Daarnaast was het een duidelijk statement dat man en vrouw aan elkaar zijn verbonden en dus niet meer vrij zijn. 

Het huwelijkspaar geeft elkaar dus traditiegetrouw een ring. Maar wat geef je het echtpaar als cadeau? Wat is nou echt een uniek huwelijksgeschenk?

Onze houten horloges lenen zich perfect voor zo'n huwelijksgeschenk. De meeste horloges zijn unisex en in meerdere kleuren verkrijgbaar. Ook hebben we horloges specifiek voor heren en dames. Je maakt het cadeau helemaal af met een persoonlijke gravering op de achterkant van het horloge. Zet hier bijvoorbeeld de initialen van het huwelijkspaar met de trouwdatum in! Of simpelweg een hartje. Of een mooie tekst als 'Every second I love you more'.

De bruid en bruidegom op deze foto's kregen allebei een HOT&TOT horloge als trouwgeschenk. Hij de stoere Yuca van grof zebranohout, en zij de Yale van licht esdoornhout. In zijn horloge stond haar naam en de trouwdatum, in haar horloge stond zijn naam met dezelfde datum. Een prachtig huwelijksgeschenk met een duurzame touch. De geschenkverpakkingen zijn van gerecycled materiaal gemaakt en voor ieder verkocht horloge planten wij een boom. Behalve de horloges geef je zo'n echtpaar dus ook twee bomen cadeau!


Denk je ook aan een gegraveerd horloge? Hier vind je enkele voorbeelden.

 

Foto's: 'Bij Eva'

Terug naar overzicht

Volg ons op social media

Klanten aan het woord

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van acties en nieuwe producten!

keurmerk verkoop houten horlogeBomen plantenWinkelkeurmerk verkoop houten horloges
Top