Het ideale huwelijksgeschenk!

Hij is een Italiaanse gevoelige, rustige filosoof die Lou op de eerste date verraste met een zelfgemaakte cake. Hij wist toen ze elkaar ontmoetten: met haar wil ik oud worden. Zij is de Nederlandse nuchtere spring in het veld met energie voor tien die hem maar vreemd vond met zijn zelfgebakken cake. De liefde van haar kant moest groeien. 

Gelukkig bleek Luca vasthoudend, het stel bleek een gouden combinatie. Hij is haar steady rock, haar rustpunt en haar veilige haven. Zij staat voor hem voor avontuur, sprankelende positiviteit en levendigheid. Ze trekken al snel bij elkaar in en genieten volop van elkaar in hun appartement in hartje Amsterdam.

Eind 2017 krijgen zij de kans te verhuizen naar Campania, Zuid-Italië, waar hij vandaan komt. Ze kunnen gaan wonen in een prachtige villa en onderdeel worden van een bijzondere Italiaanse gemeenschap. Voor Luca is het terug naar zijn roots. Voor Lou een avontuur dat ze maar al te graag aan gaat. Banen worden opgezegd en voorbereidingen getroffen. Lou & Luca gaan naar Italië.
Voordat ze in februari 2018 vertrekken, gaat Luca in december 2017 op zijn knieën. Op het Museumplein in Amsterdam, op de plek waar ze elkaar een jaar geleden voor het eerst ontmoetten.

En dan is het eind oktober 2018 dan eindelijk zo ver. De driedaagse Italiaanse bruiloft van dit leuke koppel.

Lou, die dacht dat ze nooit zou trouwen, ontpopt zich als een ware bruid. Ze is prachtig en vreselijk verliefd.
Luca, in zijn element in het Zuid-Italiaanse Ailano, is zekerder dan ooit dat dit de vrouw is met wie hij zijn leven wil delen.

Naast ringen geven zij elkaar een houten horloge van HOT&TOT, met hun namen vereeuwigd met een gravering in de achterkant. 

 

Er volgen drie prachtige dagen, waarin liefde, beloftes, loyaliteit, maar ook humor en improvisatie allemaal voorbij komen. Precies zoals de relatie van Lou & Luca is. Het was mooi, bijzonder, liefdevol, origineel, nuchter en geweldig. Veel geluk Lou & Luca! 

Ze gaven elkaar de Yuca en de Yale. Denk je ook aan een gegraveerd horloge? Hier vind je enkele voorbeelden.

Terug naar overzicht

Volg ons op social media

Klanten aan het woord

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van acties en nieuwe producten!

keurmerk verkoop houten horlogeBomen plantenWinkelkeurmerk verkoop houten horloges
Top